αεροδρόμιο ηρακλείου ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα     select language

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Χανιά

Προσφέρουμε ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Χανιά, στο αεροδρόμιο Χανίων, στο λιμάνι της Σούδας (επιβατικό λιμάνι Χανίων) και σε όλα τα μέρη κοντά στα Χανιά, όπως ο Πλατανιάς, η Αγία Μαρίνα, οι Καλύβες, η Γεωργιούπολη, ο Κίσσαμος (Καστέλι).

Προσφέρουμε πολλά διαφορετικά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε φτηνές τιμές ενοικίασης, με πλήρη ασφάλιση και απεριόριστα χιλιόμετρα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να εξερευνήσετε την Κρήτη με ασφάλεια, άνεση και χαμηλό κόστος.

ενετικό λιμάνι χανιά δείτε τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα για κάθε βαλάντιο και ανάγκη

Η εταιρεία μας είναι γνωστή για τις άριστες παρεχόμενες υπηρεσίες και την εξαιρετική εξυπηρέτηση σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου. Πολλοί από τους παλιούς μας πελάτες, επιστρέφουν κάθε χρόνο σε μας, αναγνωρίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και τις πολύ λογικές τιμές μας.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μας ποικίλουν από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα πόλης μέχρι τζιπ και μινι βαν. Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε εσάς και την οικογένεια ή τους φίλους σας, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Επίσης προσφέρουμε έξτρα υπηρεσίες και διευκολύνσεις, όπως συσκευές GPS που θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια και ακρίβεια ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του νομού Χανίων.

αεροπλάνο

 

καράβι

Ενοικίαση αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Χανίων

Καθώς το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Κρήτη, έχουμε φροντίσει να προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες με τον τοπικό σταθμό μας:

  • Δωρεάν παράδοση των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Χανίων
  • Παράδοση οποιαδήποτε ώρα και μέρα
  • Καμιά έξτρα χρέωση σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας

Με τον τρόπο αυτό θα παραλάβετε το όχημα σας άμεσα κατά την άφιξή σας για να ξεκινήσετε χωρίς καθυστέρηση τις διακοπές σας στα Χανιά, στο Ρέθυμνο ή οπουδήποτε αλλού στην Κρήτη. Το αεροδρόμιο Χανίων βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Χανίων και αποτελεί την ιδανική αφετηρία για τα ταξίδια σας στη δυτική Κρήτη.

Παράδοση στο λιμάνι της Σούδας

Αν ταξιδέψετε με καράβι για την Κρήτη, μπορούμε να σας παραδώσουμε δωρεάν το όχημα που θέλετε κατά την άφιξή σας.

Οι υπηρεσίες μας για τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στo λιμάνι των Χανίων, δεν σταματούν στην δωρεάν παράδοση, αλλά περιλαμβάνουν και παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου κατά την αναχώρηση σας από το λιμάνι Χανίων.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Χανιά με άνεση και εξυπηρέτηση

Είτε επισκέπτεστε τα Χανιά για λίγες ή πολλές μέρες, για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές, σας προσφέρουμε ενοικίαση αυτοκινήτου με τις καλύτερες τιμές και άμεση εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας συντροφεύσουμε στα ταξίδια σας σε ολόκληρη την Κρήτη.

groups of rental cars

υπηρεσίες για ενοικιαζομενα αυτοκινητα στα χανια

- Καινούρια Αυτοκίνητα & Οικονομικές Τιμές
- Δωρεάν παράδοση στο αεροδρόμιο και το λιμάνι Χανίων
- Δωρεάν παράδοση στο ξενοδοχείο σας στα Χανιά
- 24ωρη Οδική Βοήθεια στην Κρήτη
- Σχάρα Οροφής, Παιδικά Καθίσματα, Χάρτη
- Μικτή Ασφάλεια με Πλήρη Απαλλαγή Ιδιας Ευθύνης
- Αστική Ευθύνη - Ασφάλεια προς τρίτους
- Προσωπική Ασφάλεια Ατυχήματος
- Ασφάλιση για κλοπή
- Εξόφληση με μετρητά ή πιστωτική κάρτα
english greek